v letu 2018

 

Sašo Slabajna

Štipendist je bil sedem let. Po opravljeni gimnaziji se je vpisal na Fakulteto za matematiko in fiziko UL. Diplomiran meteorolog-geofizik je postal v avgustu 2017. Kot štipendist Ustanove je med drugim povezoval koncerte in prireditve, bil voditelj različnih skavtskih skupin in pri oratoriju. 

 

Domen Jurkovič

Štipendist je bil osem let. Po opravljeni gimnaziji se je vpisal na Fakulteto za elektrotehniko UL. Magister inženir elektrotehnike je postal v aprilu 2017. Kot štipendist je med drugim skrbel za potrebno tehnično pomoč pri izvedbah naših prireditev, bil voditelj različnih skavtskih skupin in animator pri oratoriju. Nudil je učno pomoč učencem OŠ Komenda Moste in izvedel zelo uspešen krožek reciklaže odpadnih snovi v uporabne predmete.

 

Irena Grilc

Štipendistka je bila sedem let. Po opravljeni gimnaziji se je vpisala na Biotehnično fakulteto UL. Magistrica inženirka živilstva je postala v aprilu 2017. Kot štipendistka je med drugim skrbela za koordinacijo štipendistov pri kulturnih prireditvah Ustanove, bila voditeljica različnih skavtskih skupin in animatorka pri oratoriju. 

 

v letu 2017

 

 GROS Simona

Simona Ožura

Štipendistka je bila pet let. Po opravljeni gimnaziji se je vpisala na Evropsko pravno fakulteto. Diplomirana pravnica je postala v septembru 2016. Učno pomoč je nudila več učencem in se preizkusila pri vodenju prireditev.

bprezelj

Barbara PREZELJ

Štipendistka je bila osem let. Leta 2013 je dosegla izobrazbo: diplomirana inženirka krajinske arhitekture. Magistrski študij tega področja je nadaljevala v Delftu, na Nizozemskem in ga z odliko zaključila v novembru 2016. V zadnjih letih je Ustanovi pomagala pri promociji dogodkov, grafičnem oblikovanju in beleženju bibliografije.

Verified by MonsterInsights