V soboto, 27. 1. 2024, se je v dvorani Kulturnega doma Komenda odvijal 22. dobrodelni koncert Ustanove Petra Pavla Glavarja.

Koncert, ki je zdaj že stalnica v januarju, je med občani Komende vzbudil veliko zanimanja, kar se je odrazilo v tem, da je bila dvorana razprodana v relativno kratkem času. Kot glavna nastopajoča gostja je nastopila Ditka s svojim bandom, ki ga sestavljajo njen oče Gorazd na klaviaturah in spremljevalnem vokalu, Ilj Pušnik na kontrabasu in Danijel Hartman na tolkalih. Pri pesmi Ne bodi kot drugi, se je Ditki pridružil tudi Otroški in mladinski pevski zbor Osnovne šole Komenda Moste, ki je s svojo igrivostjo in predanim prepevanjem pričaral nasmeh na obraze prav vseh gledalcev. Voden je bil pod mentorstvom učiteljice Marjetke Čimžar.


Vsem obiskovalcem koncerta se najlepše zahvaljujemo za udeležbo – skupaj smo preživeli čudovit večer, prežet z lepo glasbo in dobro družbo.

 

Posebna zahvala gre še Občini Komenda, Sazasu, Osnovni šoli Komenda Moste, Nektar naturi, Vina Koželj, Vrtnemu centru Gašperlin in gostilni Čuber, brez katerih izvedba koncerta ne bi bila mogoča.

 

Se vidimo prihodnje leto!

 

Nagovor predsednika uprave UPPG si lahko preberete tukaj (pritisni)

Fotografije koncerta si lahko ogledate v spodnji galeriji.

« of 33 »
KONCERT DITKA & BAND
Verified by MonsterInsights