Letošnje leto 2020 je kakor vsako, prineslo veliko vzponov, s pandemijo, ki traja že od marca pa tudi padcev. Skupaj z zdravstvenimi težavami je vplivala tudi na gospodarski, ekonomski ter čustveni položaj ljudi. Letošnji praznični december, ki je precej drugačen od tistega, kar smo navajeni, je namreč še bolj pritisnil na stisko ljudi, ki so že pred epidemijo komaj shajali skozi mesec.
 
Zato, da bi olajšali stisko teh ljudi, so Vitezi današnjega časa, tj. prostovoljci OŠ Komenda Moste organizirali dobrodelno akcijo za socialno ogrožene družine v občini Komenda. Zbiralna akcija je potekala v tednu od 14. do 17. 12. 2020 pred osnovno šolo v Komendi. Zbirali so zobne ščetke, zobne paste, šampone, mila, kreme, razkužila za roke, pralni prašek, toaletni papir – pripomočke za osebno higieno in čistila. Njihova velika želja je bila, da bi olajšali stiske ljudi z materialnimi dobrinami, ki so dandanes lahko velikim ljudem samoumevne.
 
Na zbiralno akcijo se je odzvalo veliko ljudi, zlasti starši otrok OŠ Komenda Moste. Odziv je bil nad vsemi pričakovanji ter že spet pokazal kako nesebični ter radodarni smo lahko drug do drugega ter pripravljeni pomagati ljudem v stiskah.
 
Zahvaljujemo se prostovoljcem OŠ Komenda Moste, Vitezom današnjega časa, ki so dobrodelno akcijo organizirali in predvsem občanom, ki ste si vzeli čas in darovano pripeljali pred šolo. S svojimi darovi ste polepšali praznike 19 družinam. Olajšali ste stike in s tem dali spodbudo za premagovanje nastalih življenjskih situacij.
 
Prejeli smo tudi anonimno denarno donacijo. Z njo smo družinam priskrbeli pralni prašek, kavo in potico.
 
Hvala za vaše darove!
Hvala za vašo prijaznost!
 
VITEZI DANAŠNJEGA ČASA STE VI
Verified by MonsterInsights