Letošnja tema predavanj je osveščanje za zmanjšanje zavržene hrane.
Za udeležbo je obvezna prijava na: https://forms.office.
1. PREDAVANJE:
Sreda, 22. 10. ob 18h, Pametno nakupovanje za manj zavržene hrane, predava: Nika Urh, mag. dietet. Pridružite se predavanju in odkrijte, kako lahko s pametnim nakupovanjem prihranite denar, zmanjšate količino zavržene hrane, varujete okolje in prispevate k bolj trajnostnemu načinu življenja. Več: https://fb.me/e/8PPAAFOWC
2. PREDAVANJE:
Torek, 25. 11. ob 19h, Kako s premišljenim jedilnikom do več energije in zdravja?; predava: Jelena Zlatković, dipl. dietetičarka Premišljen jedilnik ni dieta, ampak način, kako z zavestno izbiro hrane podpremo telo in um. Gre za iskanje ravnovesja med užitkom in kakovostjo – med hranili, ki dajejo energijo, in okusi, ki nas razveseljujejo. Z majhnimi, a trajnimi spremembami – kot so dodaten kos zelenjave, zamenjava bele moke za polnovredno ali oreščki namesto sladkarij – lahko dosežemo večjo vitalnost, boljšo koncentracijo, mirnejši spanec in stabilno energijo čez dan. Ugotovite, kako z raznoliko in premišljeno prehrano podpreti zdravje, ravnovesje in dobro počutje. Več: https://fb.me/e/6hbNfZdXy
O centru za krepitev zdravja: