Kakor je v času po poplavah Slovenija stopila skupaj za Komendo, tako lahko zdaj Komenda stopi skupaj za slovenske otroke obolele za rakom.

V akciji se zbirajo prazne cele plastenke pijač v korist društva Junaki 3. nadstropja. To društvo nudi pomoč otrokom, obolelim za rakom in njihovim družinam. Akcijo Junakov 3. nadstropja sta podprli podjetji LIDL Slovenija in Interzero Slovenija

Združuje dve pomembni in plemeniti stvari. Ljudje vsakodnevno v smeti odvržemo ogromne količine plastenk. Zakaj jih ne bi zbirali ter tako skrbeli za okolje in hkrati pomagali Junakom? Z vsako oddano plastenko donirate in pomagate Junakom!

UPPG bo ob četrtkih, ob 17:45 na parkirišču pred Športno dvorano Komenda (Glavarjeva cesta 37, Komenda) zbiral plastenke občanov. Prostovoljci UPPG jih bodo nato odpeljali do trgovine LIDLa na Toplarniški ul. v Ljubljani, kjer je avtomat za prevzem plastenk. Od tu naprej podjetje Interzero Slovenija zbrano plastiko proda svojim kupcem surovin. Interzero Slovenija bo izkupiček od prodaje doniralo Junakom 3. nadstropja. LIDL pa bo za vsako plastenko dodal še svojih 0,05 €.

Akcija se zaključuje 22. februarja 2024. Hvala vam za sodelovanje.

Več informacij pa najdete tukaj: https://www.boljsi-svet.si/plastenke-za-junake/
 
 
Poglejte video, kako lahko enostavno pomagate
UPPG SE PRIDRUŽUJE AKCIJI JUNAKOV 3. NADSTROPJA
Verified by MonsterInsights