Za Vas organiziramo naslednja brezplačna predavanja:

22. 2. ob 18. uri bo priznana strokovnjakinja Jožefa Fabjan izvedla predavanje na temo kompostiranja v domačem vrtu z naslovom KOMPOSTIRANJE JE VEČ KOT RECIKLIRANJE.

Na predavanju boste spoznali namen, pomen in različnih vrt kompostiranja na vrtovih. Izvajanje bo popestreno s praktičnim prikazom (vermikompostiranje, bokaši, hladno kompostiranje, vroče kompostiranje).

1. 3. ob 18. uri bo znana strokovnjakinja Darinka Koron predavala na temo VZGOJA JAGODIČEVJA (maline, ribez, sibirske in ameriške borovnice itd.).

Predavateljica Vam bo predstavila vzgojo jagodičevja  (maline, ribez, sibirske in ameriške borovnice…), izboljšanje rodovitnosti teh rastlin, ki bogatijo naše vrtove in prehrano.

Vsa predavanja bodo v Domu krajanov Antona Breznika na Križu pri Komendi.

Vstop prost!

Prostovoljni prispevki

 

Z udeležbo na dogodku se strinjate, da se lahko fotografije, na katerih se pojavite, uporabijo pri poročanju v tiskanih ali elektronskih medijih o dejavnostih Ustanove. 

15. 2. ob 18. uri bo priznani strokovnjak za okrasne rastline gospod Slavko Zgonec predaval na temo VZGOJA IN OSKRBA OKENSKIH IN BALKONSKIH RASTLIN.

Predstavljene bodo najpogostejše rastline, ki jih uporabljamo za okras oken in balkonov; njihova vzgoja in oskrba – od zalivanja, gnojenja do prezimovanja, od njihovega razmnoževanja in varstva pred boleznimi in škodljivci.

IMG 6291
Aperture: 4Camera: Canon EOS 1200DIso: 500Orientation: 1
« 1 of 17 »
ZNANJE ZA ZDRAVJE 2019