Pavlič, Jože O »ŽENSKIH« VREDNOTAH

Na tretjem srečanju Šole za vrednote in življenje pod okriljem UPPG je sestra dr. Snežna Večko spregovorila o »ženskih« vrednotah (ljubezni, materinstvu in služenju) v Svetem pismu. Poleg tega je poudarila, da je njegovo pravilno razlaganje izrednega pomena, samo Sveto pismo pa je kot literarno delo velika mojstrovina, ki jo je potrebno ceniti. Predavateljica je poslušalcem predstavila, kako Sveto pismo opozarja na spoštovanje večno veljavnih vrednost, lastnosti in darov, položenih v žensko oz. človeško naravo.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Dogajanja, 1(2013), str. 10, Komenda

 

NAPOVEDNIK

Ustanova Petra Pavla Glavarja bo priredila tradicionalni novoletni koncert 23. februarja 2013 ob 19. uri v Športni dvorani v Komendi. Nastopila bo skupina Eroika.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 1(2013), str. 27, Komenda

 

Uppg VABILO NA KONCERT EROIKE

Ustanova Petra Pavla Glavarja v sodelovanju z Občino Komenda, Kulturnim društvom Komenda in podjetjem Lidl d.o.o. prireja novoletni koncert skupine EROIKA z Mešanim pevskim zborom Komenda in Mladinskim zborom OŠ Komenda. Koncert bo v Športni dvorani Komenda v soboto, 23. februarja 2013, ob 19.00 uri. Vljudno vabljeni!

Objavljeni so logotipi UPPG, Kulturnega društva Komenda, Občine Komenda in podjetja Lidl d.o.o. ter barvna fotografija skupine Eroika.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 1(2013), str. 26, Komenda

 

NAGRADNA KRIŽANKA

Ustanova Petra Pavla Glavarja v sodelovanju z Občino Komenda, Kulturnim društvom Komenda in podjetjem Lidl d.o.o. prireja novoletni koncert skupine EROIKA z Mešanim pevskim zborom Komenda in Mladinskim zborom OŠ Komenda. Koncert bo v Športni dvorani Komenda v soboto, 23. februarja 2013, ob 19.00 uri. Ustanova nagrajencem nagradne križanke podarja pet nagrad (po vrstem redu navzgor): 2 vstopnici za koncert, eno vstopnico za koncert in trikrat po en CD dr. Angelce Žerovnik, Stres in depresija.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 1(2013), str. 27, Komenda

 

Uppg VABILO NA KONCERT EROIKE

Ustanova Petra Pavla Glavarja v sodelovanju z Občino Komenda, Kulturnim društvom Komenda in podjetjem Lidl d.o.o. prireja novoletni koncert skupine EROIKA z Mešanim pevskim zborom Komenda in Mladinskim zborom OŠ Komenda. Koncert bo v Športni dvorani Komenda v soboto, 23. februarja 2013, ob 19.00 uri. Vljudno vabljeni!

Objavljeni so logotipi UPPG, Kulturnega društva Komenda, Občine Komenda in podjetja Lidl d.o.o. ter barvna fotografija skupine Eroika.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 2(2013), str. 3, Komenda

 

NAPOVEDNIK

Ustanova Petra Pavla Glavarja bo priredila tradicionalni novoletni koncert 23. februarja 2013, ob 19. uri v Športni dvorani v Komendi. Nastopila bo skupina Eroika.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 2(2013), str. 26, Komenda

 

Paladin, Jasna EROIKA IN MARELA

Trio z angelskimi glasovi na eni in oder z godbeniki in narodnozabavnimi ritmi na drugi strani. Sobotni večer je na vzhodnem koncu Gorenjske minil v znamenju dveh tradicionalnih koncertov (Eroike v Komendi in prireditve Pod mengeško marelo), katerih skupni točki sta bili polna dvorana in navdušena publika. V Komendi je Športno dvorano napolnilo več kot šeststo obiskovalcev, ki so uživali v dovršenem nastopu Matjaža Robavsa (bariton), Aljaža Farasina (tenor) in Metoda Žunca (tenor), treh odličnih pevcev, ki so se v dobrodelne namene odpovedali delu svojega honorarja. Pevci Eroike so zapeli šestnajst pesmi, od zimzelenih uspešnic do priredb pop skladb, po bučnem aplavzu navdušene publike pa so ob koncu koncerta zapeli še Dan ljubezni, pri čemer so se jim pridružili pevci Mešanega pevskega zbora DU Komenda in Mladinskega pevskega zbora OŠ Komenda-Moste.

Članku sta priloženi dve barvni fotografiji Eroike med koncertom.

Gorenjski Glas, 28. februar 2013

 

Žalar, Andrej EROIKA USTANOVI  PETRA PAVLA GLAVARJA

Letošnji 13. koncert zapored je bil v soboto, 23. februarja, pravi organizacijski podvig. Pripravili so ga namreč Ustanova UPPG, Občina Komenda in Kulturno društvo Komenda s skupino Eroika ob veliki podpori podjetja Lidl v Športni dvorani v Komendi. Skupini so na koncu stopili ob bok za slovesno nadgradnjo sklepnega dela programskega večera še Mešani pevski zbor Društva upokojencev Komenda pod vodstvom Ignaca Gorjanca in Mladinski pevski zbor Osnovne šole Komenda.

Objavljena je tudi barvna fotografija Eroike med koncertom.

Kamniške novice, Na kratko iz Komende, 2(2013), str. 16

 

Žalar, Andrej EROIKA USTANOVI PETRA PAVLA GLAVARJA

Tokratni novoletni koncert je predstavljal za Ustanovo Petra Pavla Glavarja precejšen podvig, saj ga je pripravila v sodelovanju  z Občino Komenda, Kulturnim društvom Komenda in podjetjem Lidl d.o.o. Športna dvorana je bila 23. februarja 2013 polna, okrog 800 poslušalcev je lahko uživalo v skoraj dvournem programu skupine Eroika, proti koncu pa sta se glasbenikom pridružila še Mešani pevski zbor Komenda in Mladinski zbor OŠ Komenda. Predsednica ustanove dr. Marta Ciraj je v nagovoru poudarila, da je od začetka delovanja UPPG šolanje s pomočjo štipendije uspešno zaključilo 16 njenih štipendistov, da Ustanova aktivno sodeluje na sejmih v Komendi, prireja koncerte domačih talentov in koncerte ob dnevu žena, Šolo za vrednote in življenje ter številne priložnostne prireditve.  Na koncertu je UPPG podelila tudi priznanja za podporo ustanovi ter priznanja dobrotnik/dobrotnica. Dobrodelnemu namenu koncerta se je pridružil tudi SAZAS.

Ob članku sta objavljeni dve barvni fotografiji s koncerta – fotografija Eroike in polne dvorane med koncertom ter fotografija Eroike z Mešanim pevskim zborom Komenda.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 3(2013), str. 14, Komenda

 

NAPOVEDNIK

Ustanova Petra Pavla Glavarja pripravlja v četrtek, 9. maja 2013, ob 19.45 v sejni sobi Občine Komenda srečanje s skupino Cenacolo iz Škocjana pri Novem mestu.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 3(2013), str. 25, Komenda

 

Paladin, Jasna POMOČ V HRANI ŽE DEL VSAKDANA

Člani UPPG v Komendi že dobro leto dni izvajajo projekt razdeljevanja pomoči socialno šibkim v živilih. Majhen prostor v športni dvorani v Komendi je dvakrat tedensko (ob ponedeljkih med 8. in 9. uro ter ob četrtkih med 18. in 19. uro) kraj, kjer socialno šibki Komendčani prejemajo pomoč v obliki hrane, ki jo zanje zbirajo, prebirajo, prevažajo, skladiščijo in delijo člani Ustanove Petra Pavla Glavarja. Kljub majhnemu prostoru, v katerem nekaj prostovoljcev razdeljuje živila tistim, ki jih resnično potrebujejo, je njihova pomoč velika, projekt pa je, kot ugotavlja predsednica UPPG Marta Ciraj, že postal del njihovega vsakdanjika. Pomoč razdeljujejo od dvajsetim do tridesetim prejemnikom. Največji redni dobrotnik je družba Lidl, večjo pošiljko različnega blaga prispeva vsake tri mesece. Vsak teden pa zelenjavo in sadje prispevajo na kmetiji Burgar v Mostah, kjer imajo veliko skladišče, saj zelenjavo tudi uvažajo.

Članku so priložene tri barvne fotografiji – prostor razdeljevanja pomoči v športni dvorani v Komendi, Peter Burgar ml. s kmetije Burgar ter fotografija prostovoljk Ustanove Petra Pavla Glavarja Olge Hace in Milene Petek.

Gorenjski Glas, 8. marec 2013

 

Ciraj, Marta AKCIJA JE USPELA

Kljub neugodnim vremenskim razmeram je prizadevna ekipa (Olga Hace, Rajko Rekanovič in Helena Drolc) v soboto, 6. aprila 2013, na tržnici na Koželjevi domačiji na Gori uspela zamenjati precej semenskega čebulčka za živila. Nabralo se je tudi nekaj čez 85€ prostovoljnih prispevkov.  Zbrana živila bodo razdeljena pomoči potrebnim, denarna sredstva pa položena na račun UPPG z namenom pomoči socialno ogroženim ter nakupa živil. Ustanova se zahvaljuje vsem sodelujočim ter Turističnemu društvu Komenda, ki je poskrbelo za prostor.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 4(2013), str. 5, Komenda

 

Žalar, Andrej CENACOLO

UPPG v sejni sobi Občine Komenda 9. maja 2013 pripravlja srečanje s skupino CENACOLO iz Škocjana pri Novem mestu. Skupnost CENACOLO želi biti znamenje upanja v svetu in sprejema izgubljene mlade ljudi, ki želijo najti samega sebe, veselje in smisel življenja. Danes ima skupnost po svetu preko šestinpetdeset hiš, v Sloveniji delujejo od leta 2004.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 4(2013), str. 9, Komenda

 

PROGRAM PRIREDITEV OB 14. OBČINSKEM PRAZNIKU OBČINE KOMENDA

9. maj (četrtek) / 19.45 / UPPG/ Predstavitev skupnosti Cenacolo iz Škocjana pri Novem mestu / Glavarjeva cesta 104

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 4(2013), str. 17, Komenda

 

NAPOVEDNIK

Ustanova Petra Pavla Glavarja pripravlja v četrtek, 9. maja 2013, ob 19.45 v sejni sobi Občine Komenda srečanje s skupino Cenacolo iz Škocjana pri Novem mestu.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 4(2013), str. 21, Komenda

 

Paladin, Jasna ČEBULČKE MENJALI ZA HRANO

Tržnica, ki pod okriljem članov Turističnega društva Komenda dvakrat na mesec poteka v Koželjevi hiši na Gori, je bila minulo soboto še bogatejša, tudi zato, ker so na njej sodelovali člani dobrodelne Ustanove Petra Pavla Glavarja. Podjetje Lidl je ustanovi darovalo čebulček za sajenje, ki so ga obiskovalcem tržnice ponujali v zameno za živila ali prostovoljne prispevke, s katerimi bodo v UPPG pomagali pomoči potrebnim. Čebulček so obiskovalcem tržnice razdeljevali prostovoljci UPPG Olga Hace, Rajko Rekanovič in Helene Drolc.

Gorenjski Glas, 12. april 2013

 

Pavlič, Jože IZ NIŽAV VNOVIČ V VIŠAVE

Člana skupnosti Cenacolo, Srđan in Anže, sta 9. maja 2013, zbranim v sejni sobi Občine Komenda predstavila svoji življenjski zgodbi in skupnost iz Škocjana pri Novem mestu, v kateri se zdravijo mladi od raznih oblik odvisnosti. Skupnost Cenacolo je julija 1983 ustanovila s. Elvira Petrozzi. Po vsej svetu deluje 60 hiš, v Sloveniji skupnost deluje od leta 2004. V Škocjanu trenutno prebiva 24 fantov, ki se trudijo, da se v treh letih vrnejo na pravo pot in ponovno odkrijejo smisel življenja. Goste je nagovorila predsednica ustanove dr. Marta Ciraj, podpredsednica Odbora za dodeljevanje štipendij Danica Zmrzlikar pa je gostoma izročila denarni prispevek, ki bo skupnosti, ki živi le od darov dobrih ljudi, prišel še kako prav.

Objavljena je črnobela fotografija Srđana in Anžeta ter zbranih poslušalcev med srečanjem.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Dogajanja, 5(2013), str. 10, Komenda

 

Uppg 6. ŠOLA ZA VREDNOTE IN ŽIVLJENJE – ETIČNO RAVNANJE ZA BOLJŠI JUTRI

Ustanova Petra Pavla Glavarja vabi občane na srečanje z dr. Mirom Cerarjem, rednim profesorjem na Pravni fakulteti v Ljubljani, kjer predava teorijo in filozofijo prava ter primerjalno pravo. Leta 2011 in 2012 so ga izbrali za najuglednejšega slovenskega pravnega strokovnjaka. Srečanje bo 10. 10. 2013 ob 19. uri v sejni sobi Občine Komenda.

Ob novici je objavljen črnobel logotip ustanove.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 8(2013), str. 16, Komenda

 

Pavlič, Jože ETIČNO RAVNANJE ZA BOLJŠI JUTRI Iz predavanja prof. dr. Mira Cerarja v Komendi

Na prvem predavanju 6. Šole za vrednote in življenje pod vodstvom UPPG je dr. Miro Cerar govoril o upanju, etiki, zaupanju ter nezaupanju, korupciji, laži in kraji kot osrednjih problemih krize. Poudaril je, da moramo postati zaupanja vredna družba, ne smemo se prepustiti malodušju. Poleg tega potrebujemo več pravne države in pravne varnosti. Ob koncu predavanja je zaključek teme pogovora o slovenski krizi sklenil z mislijo, da se vse pomembne stvari dogajajo počasi, ljudje pa medtem ne smemo izgubiti svoje etike in morale. Predavanju so sledila vprašanja navzočih.

Ob članku sta objavljeni dve črnobeli fotografiji z dogodka – fotografija dr. Marte Ciraj s predavateljem ter fotografija zbranih obiskovalcev.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Šola za vrednote, 10(2013), str. 10, Komenda

 

Pavlič, Jože ETIČNO RAVNANJE ZA BOLJŠI JUTRI

S tem naslovom je Ustanova Petra Pavla Glavarja v Komendi začela letos že 6. Šolo za vrednote in življenje. Prvi predavatelj je bil v četrtek, 10. oktobra, dr. Miro Cerar, redni profesor na Pravni fakulteti v Ljubljani, kjer predava teorijo in filozofijo prava ter

primerjalno pravo. S predavanjem je v dobri uri, ko ga je pred začetkom pozdravila predsednica Ustanove, dr. Marta Ciraj, navdušil blizu štirideset poslušalcev v dvorani na Glavarjevi 104 v Komendi.

Objavljena je tudi barvna fotografija dr. Marte Ciraj in dr. Mira Cerarja med srečanjem.

Kamniške novice, Na kratko iz Komende, 10(2013), str. 17

 

Uppg 6. ŠOLA ZA VREDNOTE IN ŽIVLJENJE

Ustanova vabi na drugo predavanje 6. Šole za vrednote in življenje z naslovom Etičnost, duhovnost in verovanje. Gostujoči predavatelj bo tokrat dr. Jože Ramovš, doktor antropologije in socialni delavec. Predavanje bo 14. novembra 2013 ob 19.00 v Glavarjevi bolnici v Komendi.

Objavljen je logotip UPPG ter črnobela fotografija predavatelja.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Šola za vrednote, 10(2013), str. 10, Komenda

 

 

NAPOVEDNIK

Ustanova Petra Pavla Glavarja pripravlja v četrtek, 14. novembra 2013, ob 19.00 v sejni sobi Občine Komenda drugo predavanje 6. Šole za vrednote in življenje z naslovom Etičnost, duhovnost in verovanje. Gostujoči predavatelj bo tokrat dr. Jože Ramovš, doktor antropologije in socialni delavec.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 10(2013), str. 18, Komenda

 

Uppg NOVOLETNI KONCERT

Ustanova Petra Pavla Glavarja v sodelovanju z Občino Komenda in Kulturnim društvom Komenda vabi na novoletni koncert Vlada Kreslina, ki bo 25. januarja 2014 ob 19. uri v dvorani Kulturnega doma Komenda.

Objavljena je barvna fotografija Vlada Kreslina.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Šola za vrednote, 11(2013), str. 3, Komenda

 

Pavlič, Jože ZA BOLJ ETIČNO SLOVENIJO Iz predavanja prof. dr. Jožeta Ramovša v Komendi

Na drugem predavanju 6. Šole za vrednote in življenje pod vodstvom UPPG je dr. Jože Ramovš spregovoril o Gibanju za svetovni etos. Začel je s svojim učiteljem, prof. dr. Antonom Trstenjakom, nadaljeval pa s psihoterapevtom Viktorjem Franklom, ki se je posebej posvečal preučevanju vrednot. Predavatelj je poudaril, da je »vredno tisto, kar izhaja iz stvari same«. Proti koncu predavanja je dr. Ramovš svetoval, naj se ljudje ravnamo po zapovedih, ki prinašajo »pot k svobodi«, poleg tega pa ljudje nujno potrebujemo etiko in duhovnost.

Ob članku sta objavljeni dve črnobeli fotografiji z dogodka – fotografija dr. Jožeta Ramovša in fotografija obiskovalcev predavanja.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Aktualno, 11(2013), str. 8, Komenda

 

Uprava Uppg UPPG POMOČ V ŽIVILIH – VABILO DOBROTNIKOM ZA POMOČ IN PREJEMNIKOM, DA SE NE BOJITE PRITI PO POMOČ!

UPPG občane vabi, da ustanovi izročijo darove živil za socialno ogrožene in pomoči potrebne. Hkrati vabi prejemnike, da se pomoči ne bojijo in naj se oglasijo vsak ponedeljek od 8h-9h in vsak četrtek od 18h-19h v Športni dvorani Komenda. UPPG projekt razdeljevanja pomoči izvaja od 1. marca 2012 v sodelovanju z Občino Komenda, Osnovno šolo Komenda ter Športno dvorano Komenda. Poleg dobrotnika Lidl, ki prispeva donacijo vsake tri mesece, ustanova pridobiva pomoč tudi od drugih dobrotnikov, največ od kmetij Burgar in Zadrgal ter Pekarne Hrovat Komenda. Pri delu sodeluje 15 prostovoljk in prostovoljcev. UPPG vabi vse dobrotnike, ki bi želeli pomagati v živilih, da se oglasijo v Športni dvorani v Komendi v času razdeljevanja in sprejemanja pomoči.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Aktualno, 11(2013), str. 8, Komenda

 

Pavlič, Jože ETIČNOST, DUHOVNOST, VEROVANJE Zadnje predavanje prof. dr. Jožeta Ramovša

Na zadnjem predavanju 6. Šole za vrednote in življenje je dr. Jože Ramovš govoril o etičnosti, duhovnosti in verovanju. Najprej je razložil vse tri pojme oz. odnos do etičnega, duhovnega in verovanjskega. Etičnost se nanaša predvsem na spoštovanje življenjskih pravil in zakonitosti, duhovnost na spoštovanje človekovih meja, verovanje pa na tisto, kar je onkraj, kar presega človeka. Etičnost, duhovnost in verovanje so tri veje enega in istega debla, je svojo misel  sklenil predavatelj, nato pa pustil do besede udeležence predavanja. Številni med njimi so povedali, kako doživljajo vse troje sami pri sebi. Predsednica UPPG dr. Marta Ciraj se je na koncu dr. Jožetu Ramovšu zahvalila z darilom Lončarske zadruge in Občine Komenda.

Objavljeni sta tudi dve črnobeli fotografiji s srečanja – fotografija, posneta med pogovorom in fotografija ob predaji darila predavatelju.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Aktualno, 12(2013), str. 8-9, Komenda

 

dr. Ciraj, Marta  DENARNA POMOČ OBČANOM V HUDI STISKI

Ustanova Petra Pavla Glavarja (UPPG) bo tudi letos denarno pomagala občanom Občine Komenda, ki so se znašli v hudi trenutni denarni stiski. Ustanova bo pri dodeljevanju denarne pomoči upoštevala le dokumentirane prošnje resnično pomoči potrebnim posameznikov. Prošnje oddajte z vsemi zahtevanimi pogoji v pisni obliki do 10. januarja 2014 na sedež Ustanove: UPPG, Zajčeva 23,1218 Komenda.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Aktualno, 12(2013), str. 8, Komenda

 

dr. Ciraj, Marta JAVNI RAZPIS ZA ŠTIPENDIJE

Ustanova Petra Pavla Glavarja v skladu s Pravilnikom o štipendiranju in dodeljevanju pomoči pri razvoju talentov mladih občanov Občine Komenda razpisuje za šolsko leto 2013/2014 dve štipendiji za eno leto za dijake, študente in nadarjene dijake poklicnih šol, ki se izobražujejo za poklice, ki jih v Občini Komenda primanjkuje, so državljani Republike Slovenije

in imajo stalno bivališče v Občini Komenda. Za štipendijo lahko zaprosijo dijaki od vključno drugega letnika dalje, če so v preteklem šolskem letu dosegli najmanj prav dober šolski uspeh, in študenti, ki imajo vsaj prav dobro (8) povprečno oceno vseh opravljenih izpitov v preteklem študijskem letu.

V razpisu so našteti tudi vsi potrebni dokumenti, ki jih je prijavi na razpis potrebno priložiti. Rok za oddajo vloge je 10. 1. 2014. Štipendije bodo podeljene v mesecu januarju z ustreznim poračunom za nazaj. V primeru prevelikega števila kandidatov bo imel prednost pri izboru dijak oz. študent z boljšim učnim uspehom.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Zanimivosti, Objava, 12(2013), str. 9, Komenda

 

Ogorevc, Tone TO LETO SE NE BO VEČ VRNILO (1.del)

Avtor pri pregledu leta do maja 2013 omeni, da Ustanova Petra Pavla Glavarja še naprej  utira pot mladim s štipendiranjem, skrbi za ljudi, potrebne pomoči, ob praznikih in boleznih, z akcijami dobrodelnosti, veliko pozornosti pa posveča raznim predavanjem in izobraževanju. Ustavi se pri predavanju s. dr. Snežne Vrečko, ki ga je organizirala UPPG, in dobrodelnem  novoletnem koncertu, kjer so piko na i postavili pevci tria EROIKA v sodelovanju v MePZ DU Komenda in Mladinski pevski zbor OŠ Komenda.

V članku je objavljena barvna fotografija skupine Eroika.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 12(2013), str. 15-16, Komenda

 

Uppg VOŠČILO

Ustanova Petra Pavla Glavarja želi občankam in občanom, vsem dobrotnikom in dobrotnicam veliko Božjega blagoslova ob božiču, jim vošči za dan samostojnosti in enotnosti ter jim privošči notranji mir in srečo v letu 2014.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, 12(2013), str. 30, Komenda

 

Uppg NOVOLETNI KONCERT

Ustanova Petra Pavla Glavarja v sodelovanju z Občino Komenda in Kulturnim društvom Komenda vabi na novoletni koncert Vlada Kreslina, ki bo 25. januarja 2014 ob 19. uri v dvorani Kulturnega doma Komenda.

Objavljena je barvna fotografija Vlada Kreslina.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Šola za vrednote, 12(2013), str. 41, Komenda

 

NAPOVEDNIK

Ustanova Petra Pavla Glavarja v sodelovanju z Občino Komenda in Kulturnim društvom Komenda vabi na novoletni koncert Vlada Kreslina, ki bo 25. januarja 2014 ob 19. uri v dvorani Kulturnega doma Komenda.

Aplenca, Glasilo občine Komenda, Šola za vrednote, 12(2013), str. 41, Komenda

 

Žalar, Andrej USTANOVA PETRA PAVLA GLAVARJA VABI NA KONCERT VLADA KRESLINA

Ustanova Petra Pavla Glavarja v sodelovanju z Občino Komenda in domačim kulturnim društvom prireja novoletni koncert, na katerem bo tokrat nastopil Vlado Kreslin. Koncert bo 25. januarja 2014, ob 19. uri v dvorani Kulturnega doma v Komendi. Objavljena je tudi cena vstopnic ter možna mesta nakupa.

Ob novici je objavljena barvna fotografija Vlada Kreslina (avtor: Primož Hieng)

Kamniške novice, Na kratko iz Komende, 12(2013), str. 11

LETA 2013