Ustanova Petra Pavla Glavarja (v nadaljevanju UPPG) bo vaše osebne podatke uporabljala za občasno obveščanje o svojih dejavnostih, pridobivanje in vodenje donacij, trženje lastnih storitev ali izdelkov in pošiljanje vabil na dogodke, za kar ste podali izrecno privolitev s klikom na povezavo. UPPG vaših osebnih podatkov ne bo posredovala drugim družbam za komercialne ali nekomercialne namene.

V skladu s to privolitvijo se bodo vaši osebni podatki (ime in priimek, e-naslov) hranili do preklica. Svoje soglasje kadarkoli umaknete s klikom na povezavo ODJAVA, ki se bo nahajala v vsaki prejeti e-pošti. Svojo zahtevo nam lahko pošljete tudi na naslov: Ustanova Petra Pavla Glavarja, Zajčeva cesta 23, 1218 Komenda ali na elektronski naslov: info@uppg.si.

Kot posameznik ste v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov upravičeni od upravljavca kadarkoli zahtevati:

  • dostop do vaših osebnih podatkov in informacij v zvezi z našo uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov;
  • popravek ali izbris vaših osebnih podatkov;
  • omejitev obdelave vaših osebnih podatkov;
  • prenos osebnih podatkov k drugemu upravljavcu osebnih podatkov;
  • ugovor obdelave vaših osebnih podatkov in
  • umik privolitve o obdelavi vaših osebnih podatkov, kjer je podlaga za obdelavo osebnih podatkov vaša privolitev.

Svojo zahtevo v zvezi z navedenimi pravicami nam lahko pošljete na naslov: Ustanova Petra Pavla Glavarja, Zajčeva cesta 23, 1218 Komenda ali na elektronski naslov: info@uppg.si.

V kolikor bi ugotovili, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu s podano privolitvijo in predpisi s področja varstva osebnih podatkov nas na to opozorite. 

 

Upravljalec piškotkov,  UPPG

Verified by MonsterInsights